Fundraising til større projekter og programmer

Kom til webinar om større fondsprojekter i regi af en boligsocial indsats. Hør om 3 projekter og få tips og tricks til, hvordan du selv kan få gang i samarbejde med fonde.

03.03.2022

Ledige pladser

DKK 0,-

ID:

22-12

Type:

Webinar

Varighed:

13.00-15.00

Tilmeldingsfrist:

25.02.2022

Boligsocialnet

Kontakt sekretariatet

T: 33 76 20 00

E: boligsocialnet@bl.dk

Målgruppe: 
Ledere og medarbejdere i boligsociale indsatser, der ønsker at søge midler fra fonde, puljer eller lignende.

Indhold:
Webinaret vil give dig indblik i, hvordan du kan bruge fondssamarbejde til at supplere den boligsociale indsats samt give gode råd, tips og tricks til at etablere et godt fondssamarbejde. Helt konkret vil du høre om 3 projekter, som Louise Hou Kragh, sekretariatsleder i Bysekretariatet i Randers, har drevet. Du vil også få tips og tricks fra en ekspert, Steffen Raun Fjordside, der til dagligt beskæftiger sig med fondssamarbejder som chef for udvikling og fondssamarbejde i Børns Vilkår.

Program:

  • Velkomst
  • Lær af de gode eksempler: præsentation af 3 projekter med fokus på hhv. metodeudvikling, partnerskaber og supplement til kernedrift v. Louise Hou Kragh, sekretariatsleder i Bysekretariatet i Randers
  • Tips og tricks til fondssamarbejde før, under og efter v. Steffen Raun Fjordside, chef for udvikling og fondssamarbejde, Børns Vilkår
  • Fælles drøftelse og opsamling
  • Tak for i dag

Form:
Webinaret veksler mellem korte oplæg, diskussion og dialog. - Mødelink fremsendes til de tilmeldte senest dagen før afholdelse.

Sted

Online - Ved din PC