Projektledelse 1

Få styr på opgaven fra start! Hvad indeholder et projekt i en boligsocial kontekst? Hvordan arbejder man med målformuleringer og interessentanalyser? Dette og andre grundlæggende elementer i projektledelse tages hånd om på Projektledelse 1.

26.10.2022 - 27.10.2022

Middelfart

Ledige pladser

DKK 4.850,-

ID:

21-218

Type:

Kursus

Varighed:

2 dage

Tilmeldingsfrist:

22.09.2022

Boligsocialnet

Kontakt sekretariatet

T: 33 76 20 00

E: boligsocialnet@bl.dk

Når du trykker på tilmeld, vil du blive videresendt til BLs membersite, der håndterer Boligsocialnets tilmeldinger. Du kan finde tilmeldingsguiden her

 

Målgruppe:
Ledere og medarbejdere

Arbejdsområde:
Boligsociale indsatser og aktiviteter

Indhold & program:
På Projektledelse 1 får du mulighed for at tilegne dig de grundlæggende projektledelsesværktøjer. Vi afprøver metoderne i praksis på egne projekter og reflekterer i fællesskab over, hvordan det, der foregår på uddannelsen, kan kobles til det boligsociale arbejde. Du får et tydeligt billede af, hvad din rolle som projektleder indebærer og får forbedret grundlaget for evaluering af den boligsociale indsats.

Projektledelse 1 er en del af Boligsocialnets projektlederuddannelse. Uddannelsen er opbygget af 3 moduler - projektledelse 1, 2 og 3 - som kan tages hver for sig, men som samlet fungerer som en hel uddannelse.

Det er ikke et krav at tage alle 3 moduler, dog anbefaler Boligsocialnet at man gør, da de sidste moduler bygger på de foregående.

Har du tidligere været på Boligsocialnets projektstyringskursus, har du allerede været igennem indholdet på projektledelse 1 og kan derfor oplagt gå videre med projektledelse 2.

Projektlederuddannelsen udbydes i samarbejde med konsulenthuset Promentum.

Form:
Kurset veksler mellem korte oplæg, diskussion, øvelser og dialog.

Sted

Severin Kursuscenter

Skovsvinget 25

5500 Middelfart