Projektledelse 3

Styring, forankring og kommunikation i boligsociale indsatser.Hvordan kan du blive bedre til at styre dit projekt i mål? Hvordan kan du aktivt arbejde med din egen rolle som projektleder? Hvis det har interesse, så er Projektledelse 3 lige noget for dig!

05.04.2022 - 06.04.2022

Middelfart

Tilmelding lukket

DKK 4.850,-

ID:

2021-0028

Type:

Kursus

Varighed:

2 dage

Tilmeldingsfrist:

03.03.2022

Boligsocialnet

Kontakt sekretariatet

T: 33 76 20 00

E: boligsocialnet@bl.dk

Når du trykker på tilmeld, vil du blive videresendt til BLs membersite, der håndterer Boligsocialnets tilmeldinger. Du kan finde tilmeldingsguiden her

 

Målgruppe:
Ledere og medarbejdere

Arbejdsområde:
Boligsociale indsatser og aktiviteter

Indhold & program:
Projektledelse 3 dykker ned i projektstyring og de forskellige dimensioner dette rummer, samt hvilke håndtag, der kan trækkes i for at få skuden på rette kurs. Derudover bliver der set på projektlederens forskellige roller og hvordan dette kan have betydning for projektets udvikling og forankring. Sidst men ikke mindst tages der fat i konflikter – hvad er det og hvordan kan det håndteres.

Emnerne i uddannelsen tager udgangspunkt i de klassiske projektledelsesdiscipliner og er således også relevante for dig, som på et tidspunkt vil prøve kræfter med andet end boligsocialt arbejde. De praktiske øvelser og diskussioner på modulerne vil dog være baseret på jeres boligsociale kontekst.

Projektledelse 3 er en del af Boligsocialnets projektlederuddannelse. Uddannelsen er opbygget af 3 moduler - projektledelse 1, 2 og 3 - som kan tages hver for sig, men som samlet fungerer som en hel uddannelse.

Det er ikke et krav at tage alle 3 moduler, dog anbefaler Boligsocialnet, at man gør, da alle moduler hænger sammen.

Projektlederuddannelsen udbydes i samarbejde med konsulenthuset Promentum.

Form:
Kurset veksler mellem korte oplæg, diskussion, øvelser og dialog.

Sted

Severin Kursuscenter

Skovsvinget 25

5500 Middelfart