Godt nytår

Ved indgangen til det nye år vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt om end lidt turbulent 2021. 

2021 startede for mange hjemme bag skærmen, men som året skred frem blev det heldigvis muligt at mødes "sådan rigtigt". Vi fik således atter gang i de fysiske netværksmøder, fik holdt flere kurser inkl. Projektledelse og Introkursus, der ad flere omgange havde været udsat. Og så lykkedes det at samles til Strategisk Forum/Samarbejdskonference i Nyborg i oktober - og det har været skønt at se så mange af jer igen! Som året gik på hæld vendte vi desværre tilbage til hjemmekontoret - for mange af os ikke just et glædeligt gensyn - men heldigvis er der kæmpe tro på, at vi ser ind i et år med masser af spændende arrangementer, hvor vi også skal mødes ude i "den virkelige verden". 

 

Mange tak for spændende møder, kæmpe engagement og stor vilje til at holde den boligsociale fane højt i et turbulent år. Det er en fornøjelse at lave arrangementer for jer, der i den grad spiller med på alle faglige spørgsmål og udfordringer!

 

I 2022 glæder vi os til igen at blive inspireret sammen med jer, kigge på konkrete dilemmaer, flyve op i helikopteren og gøre vores bedste for, at de boligsociale indsatser gør en forskel for de mennesker, som vi alle arbejder for og med.

 

 

I første omgang bruger vi tiden på hjemmekontoret til at omlægge Strategisk Forum d. 9. februar til et kort online arrangement, mens der så bliver Strategisk Forum i fysisk format d. 10. maj i Fængslet, Horsens. 

Nogle af jer spekulerer måske på, om det er trygt at tilmelde sig Boligsocial Konference d. 24. - 25. marts, men fortvivl ikke, for konferencen flyttes til d. 20. - 21. september, hvor vi forventer at kunne holde en stor konference, hvor det også er sikkert at mødes på kryds og tværs. Og det at mødes på kryds og tværs, tale med kolleger fra hele landet, få nye kontakter og fællesskaber er en væsentlig del af konferencen, så derfor prioriterer vi at flytte den til september. Det er stadig i København og vi håber I kommer. 

 

 

I vores Årsrapport 2021 kan du læse mere om Boligsocialnet, vores tilbud og fokus for 2022