CSR-indsats i udsatte boligområder

Fritidsjobs til 59 unge, fire oplæg fra virksomheder og syv virksomhedsbesøg er nogle af resultaterne af den CSR-indsats, som Foreningen Nydansker og BL - Danmarks almene boligområder igangsatte i tre boligområder i 2014-2015. 

Foreningen Nydansker og BL har sammen med kommunale og boligsociale medarbejdere i Gladsaxe, Haderslev og Korsør afprøvet og udviklet metoder til at involvere det lokale erhvervsliv i det forebyggende arbejde med unge i udsatte boligområder. Erfaringerne er samlet i en ny guide om virksomhedssamarbejde og formidlet bredt i hele landet.

 

CFBU har evalueret indsatsen og på den baggrund samlet en række anbefalinger til fremtidige CSR- og fritidsjobindsatser.

 

Læs mere her.

 

Foto: CFBU / Kristian Brasen. Alle rettigheder tilhører CFBU.