Inspirations og videnskatalog

Center for Boligsocial Udvikling har samlet den bedste tilgængelige viden om implementering og virkning af 40 boligsociale aktiviteter støttet af Landsbyggefonden.

Hvad ved vi egentlig om virkningen af de mest almindelige boligsociale aktiviteter og hvordan opnår man de bedste resultater af aktiviteterne? Center for Boligsocial Udvikling har samlet den bedste tilgængelige viden om implementering og virkning af 40 boligsociale aktiviteter støttet af Landsbyggefonden.

 

Løbende evaluering er nu samlet
Sociale viceværter, lommepengeprojekter eller fremskudt kommunal beskæftigelse? Kreativ læring, brobygning til foreningslivet eller familiekurser? Boligsociale aktiviteter dækker i dag over en bred vifte af tilgange, målgrupper og fagligheder.


Mange boligområder har de seneste år gjort nye erfaringer på det boligsociale område, ligesom CFBU og andre løbende har evalueret aktiviteterne.

 

Så hvad er egentlig summen af de mange erfaringer fra aktiviteterne? Det har CFBU samlet op på i en ny omfattende udgivelse, der beskriver de 40 mest almindelige boligsociale aktiviteter støttet af Landsbyggefonden.


For hver aktivitet beskrives bl.a. en række grundforudsætninger og aktivitetens virkning, ligesom CFBU har samlet en række væsentlige anbefalinger til implementeringen af aktiviteten.

 

Læs mere her.

 

Foto: CFBU / Kristian Brasen. Alle rettigheder tilhører CFBU.