Online erfa-møde

Ligesom jer er vi også nødt til at finde nye måder at arbejde på, og vi inviterer derfor til online erfa-møde tirsdag d. 31. marts og onsdag d. 1. april.

I denne tid, hvor vi ikke mødes til konferencer, netværksmøder, temadage, osv., vil vi gerne invitere jer ind i vores online mødeforum, for at give jer mulighed for at mødes og udveksle erfaringer og ideer, så vi fortsat kan bruge hinandens viden og styrke netværkene.

 

Vi vil derfor gerne invitere til online erfa-møde tirsdag d. 31. marts og onsdag d. 1. april, begge dage kl. 13-14.  

 

Alle deltagere skal forinden forberede sig på at fortælle hvilke 3 ting man har fokus på lige nu, og hvorfor det er fokus. Det skal være ganske kort 2-3 minutter pr person.

 

Mødet starter med at alle på skift fortæller om sine fokusområder, hvorefter en ordstyrer leder en fælles snak.

 

Der er plads til 10 deltagere ad gangen, og man deltager enten tirsdag eller onsdag. De første 10 der tilmelder sig modtager en mail med nærmere instruktioner samt link til mødet. OBS! Tirsdag er allerede besat, så der er kun ledige pladser onsdag.

 

Ligesom jer er vi også nødt til at finde nye måder at arbejde på, så vi ved selvfølgelig ikke, hvordan det kommer til at fungere, men vi håber, I har lyst til at prøve det af sammen med os.
Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk