Projektledelse 2

Skab opbakning til dit projekt og gennemfør møder og workshops med engagement og energi. 

På Projektledelse 2 er omdrejningspunktet, hvordan du forstår og navigerer i de mange forskellige dagsordener, dine interessenter har - og hvordan du planlægger og gennemfører forskellige typer af måder og workshops (fx. styregruppemøder, beboermøder etc.), hvor du tager højde for dette. Vi introducerer og afprøver konkrete værktøjer i forhold til at planlægge og gennemføre egne møder - og du får sparring og feedback fra dine medkursister på, hvordan det virker. 

 

Projektledelse 2 er en del af Boligsocialnets projektlederuddannelse. Uddannelsen er opbygget af 3 moduler - projektledelse 1, 2 og 3 - som kan tages hver for sig, men som samlet fungerer som en hel uddannelse. Det er ikke et krav at tage alle 3 moduler, dog anbefaler Boligsocialnet at man gør, da de sidste moduler bygger på de foregående.

 

Projektlederuddannelsen udbydes i samarbejde med konsulenthuset Promentum. 

 

 

Praktisk
Hvornår: Den 15. - 16. september 2020


Hvor: Severin, Middelfart


Pris: 4600 kr. inkl. overnatning og forplejning

 

Tilmeldingsfrist: 12. august 2020

 

 

 

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk