Projektledelse 1

Få styr på opgaven fra start!

På Projektledelse 1 får du mulighed for at tilegne dig de grundlæggende projektledelsesværktøjer. Vi afprøver metoderne i praksis på egne projekter og reflekterer i fællesskab over, hvordan det, der foregår på uddannelsen, kan kobles til det boligsociale arbejde. Du får et tydeligt billede af, hvad din rolle som projektleder indebærer og får forbedret grundlaget for evaluering af den boligsociale indsats.Information
Hvornår: Den 12. - 13. november 2019
Hvor: Severin, Middelfart
Pris: 4600 kr. inkl. overnatning og forplejning


Tilmeldingsfrist: 10. oktober 2019

 

 

Projektledelse 1 er en del af Boligsocialnets projektlederuddannelse. Uddannelsen er opbygget af 3 moduler - projektledelse 1, 2 og 3 - som kan tages hver for sig, men som samlet fungerer som en hel uddannelse.
Det er ikke et krav at tage alle 3 moduler, dog anbefaler Boligsocialnet at man gør, da de sidste moduler bygger på de foregående.

Projektlederuddannelsen udbydes i samarbejde med konsulenthuset Promentum. Har du tidligere været på Boligsocialnets projektstyringskursus har du allerede været igennem indholdet på projektledelse 1 og kan derfor oplagt gå videre med projektledelse 2.Vi glæder os til at se dig!

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk