Workshop: Dokumentation, registrering og logbøger (CFBU)

Workshop om dokumentation af sociale aktiviteter i udsatte boligområder

Vil I gerne være bedre til at dokumentere de resultater I skaber? Mangler I konkrete redskaber til dokumentation og overblik eller har I på helhedsplanen behov for en ensartet måde at dokumentere? Med udgangspunkt i jeres udfordringer afholder CFBU en workshop, som imødekommer jeres konkrete behov. På workshoppen får du sammen med resten af dine kollegaer, mulighed for at arbejde med hvordan logbøger kan anvendes og hvad et projektoverbliksredskab kan bruges til hos jer. Der er mulighed for sparring med CFBU om valg, tilpasning og implementering af dokumentationsredskaber i jeres helhedsplan.

 

Målgruppe

Projektedere- og medarbejdere i boligsociale helhedsplaner

 

Tid og sted

Torsdag den 24. maj 2018 kl. 10.00-15.00 CFBUs lokaler, Sadelmagerporten 4, 2650 Hvidovre

 

Tilmelding

Begrænset antal pladser. Tilmeld dig gerne sammen med din kollega eller hele dit team. Send en tilmelding til jnk@cfbu.dk med navnet på alle deltagere. 

 

Læs mere her.

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk