Workshop med fokus på forebyggelse af radikalisering og ekstremisme

TrygFonden og Certa Intelligence & Security inviterer en en workshop med fokus på forebyggelse af radikalisering og ekstremisme, for de personer, som er til stede lokalt, eller som kender til de konkrete udfordringer.

Hvad

Workshop og test af værktøjer med fokus på forebyggelse af radikalisering og ekstremisme.

TrygFonden og CERTA Intelligence & Security har udviklet en række værktøjer, der kan være brugbare i forebyggelsen radikalisering. 

 
På workshoppen introduceres vidensportalen www.StærkeFællesskaber.dk og et udpluk af de materialer, der kan findes på siden. Udgangspunktet for workshoppen er, at det er deltagerne, der er eksperterne og det handler derfor om, at disse skal sætte deres viden på spil.

 

Program

  • Velkomst ved TrygFonden og CERTA
  • Oplæg om erfaringer med forebyggelse af radikalisering og ekstremisme
  • Gennemgang af værktøjer
  • Netværk og erfaringsudveksling

 

Hvornår

Onsdag d. 25. april fra 15:30-17:30

Hvor Kalvebod Brygge 39-41, København V

 

Hvem

Frivillige foreninger, kommunale repræsentanter og væresteder

 

Baggrund

TrygFonden og CERTA Intelligence & Security har siden 2015 haft fokus på det brede forebyggende arbejde mod radikalisering og ekstremisme og har i 2018 lanceret vidensportalen Stærke Fællesskaber – forebyggelse af radikalisering og ekstremisme. Ud over undervisningsmaterialer rettet mod henholdsvis grundskolen og gymnasieskolen indeholder portalen også værktøjer, analyser, en samling af best practice på området og relevant litteratur rettet mod aktører mere bredt.

 

Forplejning

Kaffe, te, kage og frugt

 

Tilmelding

Birgitte Søgaard Lauta

bsl@certaintelligence.com

SU 19. april

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk