Webinar om vaccinationindsatserne for sårbare- og ikke-dansktalende borgere

Frontpersonale der møder borgerne i hverdagen, spiller en stor rolle i at sikre, at alle borgere får saglig og reel information om vaccinerne mod COVID-19. Derfor inviterer Sundhedsstyrelsen og KL til et webinar, der sætter fokus på vaccinationsindsatsen.

KL afholder i samarbejde med Sundhedsstyrelsen webinar om vaccination mod COVID-19 målrettet borgere, der ikke taler dansk, samt sårbare borgere, som har en anden kulturel baggrund. 

 

Formålet med webinaret er

  • At give frontpersonale i kommuner og organisationer og boligsociale medarbejdere information om vaccinationsindsatsen, kommunikationsindsatsen i forbindelse hermed, samt om hvilke initiativer, der er for borgere, der ikke taler dansk, og sårbare borgere, som har anden kulturel baggrund
  • At give medarbejderne mulighed for at stille spørgsmål om vaccinerne mod COVID-19, så de føler sig bedre klædt på i dialogen med borgeren

 

Webinaret afholdes den 2. marts kl. 13 – 14.30 og er relevant for frontpersonale i kommuner og boligsociale medarbejdere. Det er gratis at deltage.

 

Læs mere og tilmeld dig her