Pulje - Sociale indsatser i Danmark

VELUX FONDEN støtter sociale indsatser i Danmark med fokus på borgere i en socialt udsat position, fællesskaber og metodeudvikling

Velux-fonden har åben for ansøgninger til sociale indsatser med fokus på konstruktive fællesskaber og metodeudvikling. I denne ansøgningsrunde vil de se særligt positivt på projekter, der udvikler nye metoder til, hvordan digitale løsninger kan understøtte og supplere eksisterende konstruktive fællesskaber og andre metodiske tilgange ift. arbejdet med  grupper i en socialt udsat position herunder fx relationsarbejdet.

 

Med COVID-19 blev de fysiske fællesskaber sat under pres og digitale løsninger blev afprøvet med lynets hast.  Kan man bruge nogle af de erfaringer til at lave bedre eller supplerende sociale indsatser? Kan digitale løsninger få andre eller flere med i fællesskaberne?

 

Ansøgningsfrist 1. oktober

 

Læs mere og send en ansøgning på veluxfoundations.dk