Dronningen har fødselsdag

I anledning af Dronningens 80-års fødselsdag uddeler tre boligforeninger (Alabu Bolig, Lejerbo og Himmerland Boligforening) i Aalborg Øst i samarbejde med Aalborg Kommune (Center for Grøn Omstilling og Kvarterværkstedet) 2 x 80 blomster.

Beboerne kan bestille en blomst til sig selv og en bekendt, som trænger til opmuntring i den svære tid.

 

Dronningen udtalte i sin Nytårstale, at ”Det optager stadig flere, at vores levevis påvirker miljøet og klimaet. Virksomheder har grønne strategier. Vind, sol og biomasse giver os renere energi. Hjemme i køkkenerne sorterer man affaldet. Mange køber økologisk. Det er nok de unge, der går forrest. Det er dem, der forstår, at fremtidens problemer bliver deres. De vil ikke – som os ældre – blive hængende i gamle vaner. Derfor skal vi lytte opmærksomt til de unge, når vi drøfter, hvordan vi kan undgå at udfordre balancen i naturen.”

 

I Aalborg, og i det almene, er det en del af DNA'et at udvikle sig sammen og i denne tid står de også sammen – hver for sig. Det gør de blandt andet for at skabe grøn balance i Aalborg kommune og de 2 x 80 blomster er et lille symbol på, at de efterlever Dronningens ord og skaber balance i naturen i en svær tid.

 

Hvis man vil høre mere om denne markering af Dronningens fødselsdag, og måske arrangere noget lignende, så er man velkommen til at kontakte Anne Louise Larsen, der er projektleder i Alabu Bolig / Lejerbo på tlf. 27 77 92 80