Pulje for inklusionsboliger

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen åbner nu op for 3. runde af ansøgninger til puljen for inklusionsboliger.

I årene 2017-2019 er der afsat en årlig pulje på kr. 10 mio., hvor boligorganisationer i forening med kommunen kan søge om støtte til etablering af inklusionsboliger i almene familieboliger for psykisk sårbare personer.

 

Det er boligorganisationen, der i fællesskab med kommunalbestyrelsen skal søge om støtte til inklusionsboliger. Støtten bliver givet efter ansøgning på grundlag af en konkret vurdering af alle modtagne ansøgninger.

 

Ansøgningsfristen for støtte til inklusionsboliger er den 18. oktober 2019 og ansøgere skal benytte et ansøgningsskema, der er udarbejdet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Ansøgningsskemaet kan du finde her.

 

Læs mere om betingelserne for inklusionsboliger og om jeres ansøgningsmuligheder her og her