Innovationspriser 2019

Center for Offentlig Innovation og Center for Offentlig Kompetenceudvikling lancerer to nationale innovationspriser; NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Hverdagsinnovationsprisen.

Torsdag d. 5. september 2019 afholdes Innovationsdagen, hvor vinderne af Innovationspriserne kåres og de offentlige innovationer fejres.

 

Priserne retter sig ikke mod en bestemt sektor eller et fagområde – men fremhæver det gode innovationsarbejde, der sker på tværs af hele den offentlige sektor.

 

 

NYT SAMMEN BEDRE-prisen

Uddeles til en offentlig innovation, der rummer en løsning på et komplekst samfundsmæssigt problem, er udviklet sammen med andre aktører, har skabt værdi og har spredningspotentiale.

 

Juryen består af Jacob Bundsgaard (KL), Stephanie Lose (Danske Regioner), Christian Bason (DDC), Pia Gjellerup (COI), Lizette Risgaard (FH) og Lars Qvistgaard (AC), som nominerer tre NYT SAMMEN BEDRE-innovationer og kårer en vinder.

 

Til denne pris kan man indstille sig selv. Se her, hvordan du gør.

 

 

Hverdagsinnovationsprisen

Handler om at fejre de små kloge greb, som vi gør i det daglige, og hvor resultatet bliver, at en opgave løses hurtigere og i en højere kvalitet. De situationer, hvor man siger: "Hvad nu, hvis man bare…?"

 

Sekretariatet udvælger en håndfuld innovationer, som præsenteres på Innovationsdagen den 5. september. Vinderne findes således af deltagerne på dagen.  

 

Til denne pris kan man indstille andres innovationer, hvilket du kan læse mere om her.

 

 

 

Læs mere om priserne her, hvor du også kan indstille din egen eller andres innovation senest mandag d. 10. juni.