Ny studentermedhjælper

Jeg er netop startet som studentermedhjælper hos boligsocialnet og vil i den forbindelse introducere mig selv og mine opgaver som studentermedhjælper.

Jeg hedder Julie Kjærulf, er 20 år gammel og læser til dagligt International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet.

 

Jeg er født og opvokset i Hvidovre, hvor størstedelen af min familie stadig bor. Efter at have dimitteret fra Rødovre Gymnasium i 2017, flyttede jeg hjem til min kæreste på landet i Randers. Siden er vi flyttet til Tranbjerg og jeg er startet på Aarhus Universitet.

 

Mit job hos boligsocialnet kommer fremadrettet til at bestå i bl.a. at opdatere hjemmesiden, administrere vores Facebook konto og LinkedIn konto, skrive og udsende nyhedsbreve, mm.

 

Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang.