Kender du til initiativer, projekter, oplægsholdere eller lignende, som kan være til inspiration for branchen?

I forbindelse med Almene Boligdage 2020, som afholdes d. 11.-12. september 2020, har BL brug for jeres ideer og forslag til at sammensætte programmet.

Hele arrangementet tager afsæt i den almene sektors rolle som en samfundsaktør, der udvikler velfungerende og bæredygtige løsninger til branchen og til velfærdssamfundet. Som tidligere vil programmet kunne byde på alt fra levende debatter til udviklende workshops og øjenåbnende ekskursioner ud af huset.

 

Programmet for Almene Boligdage vil bl.a. bestå af de aktiviteter I byder ind med. Derfor har I mulighed for at præsentere tiltag fra jeres boligorganisation til inspiration og læring for jeres kolleger i sektoren. Det er altså JERES løsninger og erfaringer med inddragelse af samarbejdspartnere, der er omdrejningspunktet for AB20. Derfor har BL brug for jeres forslag og ideer til indhold og aktiviteter, som kan indsendes på almeneboligdage@bl.dk.

 

Aktiviteterne på AB20 vil blive kategoriseret i følgende undertemaer, som jeres forslag derfor skal ramme:

  • Byudvikling og bæredygtighed
  • Effektiv drift
  • Boligsocialt arbejde
  • Frivillighed og engagement

 

 

Læs meget mere om AB20 og aktivitetsforslagene her og her.