Tak for i år

Her hvor julen står for døren og året går på hæld, vil vi fra boligsocialnet gerne benytte lejligheden til at ønske alle boligsociale medarbejdere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Mange tak for spændende møder, kæmpe engagement og stor vilje til at holde den boligsociale fane højt i et turbulent år. Det er en fornøjelse at lave arrangementer for jer, der i den grad spiller med på alle faglige spørgsmål!

 

2018 har sat udsatte boligområder på dagsordenen. Statsministerens nytårstale satte gang i et år med massivt politisk fokus og senere ny lov på de områder, som vi alle arbejder med. De boligsociale indsatser har fyldt mindre.

 

 

I boligsocialnet har vi givet os selv den opgave, at vi i 2019 skal blive endnu skarpere til at vise, hvorfor vi skal prioritere de boligsociale indsatser som en del af løsningen. Det håber vi, I er med på. Overskriften for arrangementer i 2019 bliver derfor: Hvad er det boligsociale bidrag? Vi vil stille skarpt på resultater og på hvordan vi beskriver, hvad vi laver. Dette vil vi gøre ved at styrke viden, fælles sprog og bevidsthed om faglighed, metodevalg samt teoretisk og værdimæssigt ståsted.

 

 

Vi glæder os til at se jer i 2019 til Samarbejdskonference d. 21. marts, Strategisk Forum d. 9. maj og Årskonference d. 17. – 18. september.

 

 

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår!

 

 

Læs boligsocialnets årsrapport her.