Mit kokkeri

Madlavningsglæde og fællesskab - MIT kokkeri-madklubber for børn og unge i dit boligområde?

Er du interesseret i at give madlavningen i jeres boligområde et boost eller starte en ny madklub op, så tilbyder MIT kokkeri-madklubber inspiration og materialer til at sprede madlavningsglæde.

 

MIT kokkeri er et madunivers henvendt til børn og unge i alderen 10-15 år. MIT kokkeri-kogebogen uddeles hvert år, som et gratis tilbud til alle børn i Danmark. Der er siden 2015 udleveret over 200.000 bøger over hele Danmark.

 

En MIT kokkeri-madklub, er et sted hvor børn og unge øver sig i at lave lækker hverdagsmad fra MIT kokkeris univers, mens de har det sjovt med deres venner. I madklubben inspirerer og hjælper de voksne, der har ansvaret for madklubben.

 

Starter du en MIT kokkeri-madklub, så modtager du en startpakke med bøger, forklæder og andre materialer til at gøre din madklub flot. Derudover vil du løbende få inspiration til dine madaktiviteter og blive en del af et landsdækkende netværk af madklubber. Sidst, men ikke mindst er der mulighed for at deltage gratis i MIT kokkeri-madklubinspirationskurser

 

Du/I kan læse mere om MIT kokkeri, madklubberne og inspirationskurser her.

 

MIT kokkeri er et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Aarhus Universitet - DPU og Haver til Maver. MIT kokkeri støttes af Nordea-fonden.

 

Du/I er meget velkommen til at kontakte Amalie Ørsted, projektudvikler på MIT kokkeri: amd@havertilmaver.dk, eller telefon: 51949682