Boligsocial sundhedsundersøgelse med borgeren i centrum

Inspiration til sundhedsfremmende arbejde.

Aktiv Etablering har nu færdiggjort afrapporteringen af deres 9 måneders lange Boligsociale Sundheds Undersøgelse (BSU), hvor beboerne i Tåstrupgård har været i centrum. Undersøgelsen giver et indblik i beboerens sundhedsopfattelse samt hvilke motivationsfaktorer og barrierer beboere i Tåstrupgård har for sundhedsfremmende indsatser.

 

Der har i alt været 200 beboere i tale og der er blevet anvendt nye metoder til at nå de udsatte beboere. På baggrund af undersøgelsen er der blevet udarbejdet anbefalinger til det sundhedsfremmende arbejde, der kan bruges som inspiration til andre boligsociale indsatser landet over.

 

Projektansvarlig


Simon Bondo Povlsen
sbp.aktivetablering@gmail.com
Projektleder & Fysioterapeut

 

Lea Junge Barfoed
ljb.aktivetablering@gmail.com
Projektkoordinator & Fysioterapeut

 

Hent og læs rapporten her.